Waardering en begeleiding bij stuwadoorsbedrijf Van Rooij

Het mooie weer gaf me mooi de gelegenheid om eens weer wat papieren bladen door te lezen vandaag. Heerlijk in de zon lekker de intermediair doorspitten. Genieten.

Daar zag ik dat Bertie van Rooij van stuwadoorsbedrijf Van Rooij door Unique is uitgeroepen tot Baas van het Jaar. Vooral waarom Van Rooij zijn bedrijf zo heeft ingericht is erg leuk om te lezen.

baas van het jaar winnaar 2007 Bertie van Rooij

Bertie had zijn bedrijf opgericht omdat hij merkte dat de uitzendwereld moeite had om de mensen in deze branche betrokken te houden. De mensen die het zware werk moeten verrichten voelden zich niet gewaardeerd als ze dan eens hier en dan eens daar moesten werken. Dus wat deed Bertie hij bood de mensen een vast contract. Zorgde voor de juiste begeleiding en aandacht. Hierdoor heeft hij te maken met een zeer laag ziekteverzuim van maar 1%, bij dit loodzware werk.

Als je dan ziet wat ze nog meer doen voor hun medewerkers. Bijvoorbeeld, hulp bij schuldhulpverlening. Bij een tweede gesprek in de sollicitatieronde is ook de partner aanwezig. Als je hard moet werken en regelmatig laat thuis bent is het goed om dat gelijk te delen met de partner. Wow.

De inspiratie voor Bertie was Louis van Gaal die eens zei

“Ik heb zo’n hecht team omdat ik de partners erbij betrek en zorg voor die mensen.”

Laat de Baas van het Jaar, Bertie van Rooij, jullie inspiratie zijn.

Bron: Intermediair 13 april 2007

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

1 reactie

Reacties zijn gesloten.