Verhoog de geldthermostaat – Laura Babeliowsky

Laura Babeliowsky geld thermostaat

In deze aflevering het interview met Laura.

Laura Babeliowsky is een van Nederlands bekendste businesscoaches. Ze helpt coaches, trainers en adviseurs om met hun eigen aanbod van diensten een hoog inkomen te verdienen, ten minste 100.000 euro per jaar. Ze helpt mensen die al wat klanten hebben maar het gevoel hebben dat ze hier nog niet genoeg aan verdienen.

“Er is niemand die bepaalt wat jij moet doen, je moet alles nu zelf gaan vormgeven. Je moet dus al een concreet beeld hebben over waar je naar toe wilt. Begin vandaag nog met visualiseren, niet alleen je bedrijf maar ook over je leven.”

Laura Babeliowsky geld thermostaat


Shownotes

Laura Babeliowsky is een van Nederlands bekendste businesscoaches. De afgelopen jaren heeft ze duizenden zzp’ers geholpen om meer klanten te krijgen en meer te verdienen. Laura’s boek “Het geheim van 100.000 euro per jaar” komt dit voorjaar uit.

Je kunt haar bereiken via:

Webiste
YouTube
LinkedIn
Twitter
Facebook en haar profiel

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

  • Ik help coaches, trainers en adviseurs om met hun eigen aanbod van diensten een hoog inkomen te verdienen, ten minste 100.000 euro per jaar. Ik help mensen die al wat klanten hebben maar het gevoel hebben dat ze hier nog niet genoeg aan verdienen. Tevens heb ik een nieuwe programma voor coaches die dit al verdienen en meer willen.
  • Op mijn website staat dat ik graag 100.000 coaches wil helpen, dit is mijn ultieme doel. Ik hou ervan om mijn doelen hoog, bijna onhaalbaar te zetten om zo altijd wat te hebben om voor te werken. Ik heb een aantal maal getwijfeld om het eraf te halen maar heb het toch niet gedaan.
  • Zo’n bedrag in nooit neutraal, geld is nooit neutraal en roept altijd reacties op. Ik krijg verschillende reacties op het doel van €100.000, een aantal mensen vinden het te laag. Een deel van de mensen vinden het echter te hoog en zetten zich hier tegen af. Ze vinden het idee krankzinnig en willen graag hun hoogst verdiende bedrag opnieuwe bereiken en zijn dan vaak tevreden. Deze mensen. zetten de geld thermostaat niet hoog genoeg
  • Een simpele truc om je geldplafond, je geldthermostaat, te verhogen is de 5 meest winstgevende maanden van je jaar bij elkaar op te tellen en je deelt ze door 5. Dat is je geldplafond en dit bedrag ga je verhogen. Dit bedrag moet wel haalbaar zijn, 30% is vaak een prima start.
  • De belangrijkste tip om die 100.000 te bereiken is het creeren van je eigen aanbod van diensten. Je leeft in een spanningsveld van tijd en geld; in zo min mogelijk tijd wil je zo rendabel mogelijk werken. Hier hoort bij dat je dat je je eigen voorwaarden stelt aan de manier waarop je werkt, dat wil zeggen dat je je eigen product maakt.
  • Er is niemand die bepaalt wat jij moet doen, je moet alles nu zelf gaan vormgeven. Je moet dus al een concreet beeld hebben over waar je naar toe wilt. Begin vandaag nog met visualiseren, niet alleen je bedrijf maar ook over je leven.

Abonneren

Ontvang GRATIS de 5 geheimen om minimaal € 100.000 te verdienen per jaar via haar bouweenbloeiendbedrijf.nl

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op decideforimpact.com

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.