Veel leren door overal ja op te zeggen – Corinne Keijzer

corinne-keijzer-veel-leren
corinne-keijzer-veel-leren

Vandaag het gesprek met Corinne Keijzer.

Corinne heeft haar eigen bedrijf Digital Moves en heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met specialisatie LinkedIn. Social selling, personal branding, content marketing en employee advocacy zijn haar speerpunten. Zij traint, spreekt en schrijft boeken voor iedereen die meer wil weten over een van deze onderwerpen.  

We kennen elkaar al lang via de digitale kanalen maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet. Daar bracht deze podcast opname in coronatijd geen verandering in. Natuurlijk kan ik het met haar hebben over de laatste LinkedIn nieuwtjes of wat je als ondernemer kunt verbeteren aan je profiel en de waarde van een bedrijfsprofiel. Daarvoor moet je haar website lezen of haar op LinkedIn volgen want hier hebben we het niet over gehad.

We hebben het over hoe ze is begonnen als freelancers in een crisistijd omdat haar contract niet werd verlengd. Nu 10 jaar verder zitten we weer in een crisis maar staat het er heel anders voor. Haar boeken verkopen als een gek, net als haar online academy en trainingen.

Je leert over de achtergrond waarom ze is veranderd van financieel specialist naar marketing en social media in het bijzonder. Wat de belangrijkste beslissingen waren voor haar. Wil je het verhaal leren achter de LinkedIn specialist luister dan naar dit gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Corinne.

Laten we beginnen…

Boeken van Corinne:

  • LinkedIn voor bedrijven
  • Meer succes met LinkedIn
  • Meer succes met de LinkedIn Sales navigator
  • Handleiding LinkedIn

Hier vind je meer over Corinne:

Boeken die ze noemde in het gesprek:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.