Iedere maand twee nieuwe klanten

De afgelopen weken heb ik artikelen uit de luisteraarsserie gepubliceerd. Deze serie gaat over hoe jij jouw verhaal kunt vertellen en daarmee luisteraars en nieuwe klanten gaat aantrekken.

De luisteraarsserie geeft een beeld van de onderwerpen van het halfjaar programma waarmee jij klanten gaat aantrekken:

  • Balans in ondernemerschap en gezin
  • Kies je doelgroep
  • Bouw je hub voor succes
  • Contact met je doelgroep
  • Middenin je doelgroep: LinkedIn jouw bedrijf
  • Middenin je doelgroep: Facebook zakelijk gebruiken

Gebruik de onderdelen uit het programma en je gaat iedere maand twee nieuwe klanten aantrekken.
Na afloop heb je alle handvatten om op jouw manier de expert te zijn in jouw niche.

Meer weten? Lees het volledige programma!

Antwoord op je vragen

Vandaag (30 september) is de laatste dag dat je gebruik kunt maken van het vroegboekersaanbod.

Wanneer je vandaag bestelt, heb ik naast de lage prijs nog een bonus:

Na afloop van het gehele programma werk je verder aan verschillende acties uit de sessies. Vaak heb je dan nieuwe vragen en ik wil ook dan al je vragen beantwoorden. Jij krijgt als vroegboeker toegang tot een ‘Vraag en Antwoord’-sessie 4 en 7 weken na het programma.

In een beperkte groep van maximaal 5 personen krijg jij dus nog eens twee extra ‘Vraag en Antwoord’-sessies – waarde € 258,00

Peter Post freelance copywriter, eigenaar gezondmetpit.nl over het programma:

De benadering van Erno is volstrekt anders. Ja tuurlijk, Erno weet waar hij over praat als het er op aan komt nieuwe klanten aan te trekken op het internet. Ja uiteraard, Erno weet het inzicht over hoe Facebook, Twitter en Linkedin voor je kunnen werken op een volstrekt begrijpelijke wijze over te brengen. Maar er is één ding dat het buitengewoon maakt: Erno weet hoe belangrijk het is om een goede balans te hebben tussen gezin en werk.

Met de vele tips en ideeën die ik dit 7-delige webinar heb vergaard, heb ik het komende jaar meer dan voldoende stof om er op los te experimenteren en mijn business nogmaals te verdubbelen. www.gezondmetpit.nl begint nu echt te lopen, dankzij Twitter en Facebook. En dus dankzij Erno.

Wat levert het op

Lees alles over het programma en wat het jou oplevert. We starten 9 oktober al.
Wordt vandaag (30 sept 12) deelnemer van dit programma en geniet van het aanbod speciaal voor vroegboekers.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.