Testing Ecto

Werk op mijn nieuwe MacBook Pro en test Ecto. Op mijn PC gebruik ik vooral tijdens live blog events Windows Live Writer. Ecto is het alternatief voor de Mac.

Ik ben benieuwd. De Mac gaat de harde test met Le Web over 2 weken.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

3 reacties

  1. Ik ken noch Live Writer, noch Ecto, dus het zegt me niks. Wanneer gebruik jij die prg’s? (Of was deze post meer een reminder en test voor jezelf?) 🙂

  2. LiveWriter en Ecto zijn middelen om artikelen te publiceren. Je kunt dan offline artikelen schrijven en als je online komt dan kunt je gelijk naar je blog schrijven. Handig als je bij live bloggen te maken hebt met slecht Wifi of geen wifi.

    Het was wel een soort test voor mezelf 🙂

Reacties zijn gesloten.