Laserfocus voor meer resultaat – Marcel van Driel

In deze aflevering van de Erno Hannink Show een interview met Marcel van Driel over hoe hij Laserfocus gebruikt voor meer resultaat.

Marcel is sinds 2002 schrijver en heeft bijna vijftig boeken op zijn naam staan. Zijn bekendste titels zijn de Superheldenreeks. ‘Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’ was zijn eerste non-fictieboek. Dit boek werd gevolgd door ‘Geen geld, geen tijd, toch doen’. In 2018 verschijnt ‘Nachtmerrieman’, zijn eerste thriller voor volwassenen. Ieder jaar bedenkt hij opnieuw een Waanzinnig Plan. Zijn laatste project is ‘De Boekenbaas’, een internettelevisiekinderboekenprogramma.

marcel van driel podcast

Episode 73: Laserfocus met Marcel van Driel

Show notes

Je kunt met Marcel van Driel verbinden op:

Website http://stoerboek.nl/ en http://www.waanzinnigeplannen.nl/

Zijn wikipedia pagina

Opvallende uitspraken die ik mooi vind in het interview:

  • Ik schrijf voornamelijk jeugdboeken, van prenten boeken tot 11+ boeken, wat zogenaamde cross-over boeken zijn, die ook op de middelbare school wordt gelezen
  • Af en toe schrijf ik non-fictie boeken voor volwassenen, zoals ”Waanzinnige Plannen! – En hoe ze te realiseren’ en ‘Geen geld, geen tijd, toch doen.’
  • Het boek wat mijn erg heeft geïnspireerd, is “The One thing”, dit leerde mij dat ik eigenlijk niet genoeg tijd besteedde puur aan schrijven. 20% van je tijd levert 80% van je waarde op.
  • Ik kan wegens de thuissituatie eigenlijk alleen schrijven tussen 9 en 2 uur overdag en ik heb geleerd om daar ook specifiek omheen te plannen.
  • In die beperkte periode heb ik dus ook laserfocus nodig om goed te kunnen schrijven.
  • Voor de rest geef ik veel lezingen, aan het eind van zo’n lezing verkoop ik vaak wel 25 boeken. Hier maak ik ook veel gebruik van mond-tot-mond reclame.
  • Ik leerde van het boek “The Slight Edge” dat wanneer je elke dag iets doet, levert het op de dag zelf niks op, maar als je het een jaar lang doet, dan zie je wel een duidelijk effect.

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@ernohannink.nl Ik hoor graag van jou.

Wil je weten hoe jij ook meer klanten krijgt met online?

Hoe je met internet sneller jouw grootse doel bereikt?

Vraag dan nu de Online Zichtbaar Analyse aan.

http://onlinezichtbaaranalyse.nl

Bedoeld voor ondernemers die in de B2B omgeving werken met grootse plannen.

In een korte analyse snel zicht op wat je online wilt verbeteren voor meer resultaat.

Bewaren

Bewaren

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

2 reacties

Reacties zijn gesloten.