Nieuwe social media trends en wat doen we er mee? – Jeanet Bathoorn – Verdienmodellen 2/3

Andere vormen van omzet voor jouw bedrijf? Luister naar deze 3-delige serie over verdienmodellen met Jeanet Bathoorn.

Dit is de tweede aflevering over de nieuwe social media trends en wat doen we er mee als ondernemer.

Jeanet Bathoorn is VrijheidsOndernemer, Social Media Expert en auteur van 5 boeken. Haar bedrijf past zich aan bij het leven dat zij wil. Ze plant eerst de reizen, handelsmissies en vakanties en kijkt dan hoe het werk erbij past.

social media Jeanet Bathoorn

Hier de link naar Aflevering 1


Dit is aflevering 2 van 3 in deze serie.

De eerste aflevering – De mythe van de online training – vind je hier – show 50.

Episode 51

Jeanet Bathoorn sleutelt graag met andere ondernemers aan een verdienmodel waarbij die ondernemer  vrijheid ervaart. Zelf streeft ze elk jaar naar minimaal een ton omzet. Haar bedrijf is geen hobby.

Show notes

Je kunt met haar verbinden op:

Haar website http://jeanetbathoorn.nl/

Haar boek “50 verdienmodellen”

Opvallende uitspraken uit het interview:

  • Op de een of andere manier houden wij mensen nog steeds het waanbeeld dat veel geld verdienen vies is.
  • Uitspraken als “ik wil minimaal een ton verdienen” zijn in heel veel kringen niet gepast.
  • Mensen die hun tarieven expres laag houden om zoveel mogelijk mensen te helpen, zijn eigenlijk gewoon liefdadigheidsinstellingen.
  • Kies een plafond waarvoor het ondernemen voor jou prettig is, dit bedrag kan voor iedereen verschillen. Denk hierbij ook aan uitbreiding.
  • Een ton kun je nog alleen verdienen, maar veelvouden van dit bedrag vergen een team, leiderschap, nieuwe materialen en investeringen.
  • De belangrijkste trend in de social media is momenteel live streamen. Ook populair is het meer persoonlijk maken van je video’s, door gewone, alledaagse elementen erin te verwerken.

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op decideforimpact.com

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.