Val op en trek zo klanten aan – Maarten Reijgersberg

In deze aflevering het interview met  Maarten Reijgersberg oprichter van het Rotterdamste socialmediabureau, RauwCC.

Maarten is opgeleid tot autonoom beeldend kunstenaar en met een schat aan ervaring als artdirector, startte hij zes jaar geleden een eenmansbedrijf met een focus op social media voor bedrijven en organisaties. Een nieuw fenomeen in die tijd. Inmiddels behoort RauwCC al twee jaar tot de top van Nederlandse social agencies.

 

57_Maarten_Reijgersberg_podcast

Episode 43

Veel plezier met deze aflevering

Show notes

Je vindt Maarten op:

Website : www.rauwcc.nl
Twitter @RauwCC
Facebook profiel
Facebook pagina
LinkedIn

Social Media Week Rotterdam

Opvallende uitspraken die ik mooi vind in het interview:

  • Wij bij RauwCC hebben u 8 personen in dienst en ik heb voor rauw een duidelijk beeld over groei, over de toekomst. Ik heb een foto van de toekomst gemaakt, 2019, met hieraan gekoppeld de vragen: Waar staan we? Waar willen we staan?. Het doel is om naar 20 man personeel te groeien.
  • RauwCC draait nog grotendeels om mij. Ik wil dat in de toekomst Rauw veel meer door het team gedragen wordt.
  • Ik doe nu zelf alle sales en daarbij ook nog een stukje concept en strategie. De eerstvolgende logische stap zal dan ook iemand extra voor de sales zijn.
  • Wij zijn een full-service communicatie bureau met een focus op social. Alles wat we doen raakt wel social.
  • Als je wilt groeien met je bedrijf moet je ervoor zorgen dat dat bedrijf ook zonder jou kan bestaan, anders zul je het ook nooit kunnen verkopen
  • Zorg ervoor dat mensen je leren kennen, val op. Creëer je eigen stijl.
  • Je hoeft niet alle artikelen zelf te schrijven, delen mag ook.

Namen die genoemd worden in het interview:

Abonneren

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op decideforimpact.com

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.