De SDG’s en IDG’s als raamwerk voor betere besluiten – Frank Landman

Vandaag het gesprek met Frank Landman.

Frank van origine Bestuurskundige is gespecialiseerd in verandermanagement, projectmanagement en openbaar bestuur. Daarnaast heeft hij veel ervaring op het gebied van sustainable development goals (SDG’s). Hij adviseert organisaties bij transformatieprocessen en het vertalen van mondiale vraagstukken naar lokale actie.

In zijn rol als directeur van de gemeente Rheden leidde hij met succes de transformatie van de gemeente naar een SDG-netwerkorganisatie. 

Als voorzitter van de Raad van Toezicht van de Foundation for Global Goals draagt zijn samenwerking met onder andere hoge scholen en universiteiten bij aan de voortgang van de SDG Agenda 2030 van de Verenigde Naties in Nederlandse gemeenten.

Hij werkt al jaren in Afrika (Zuid-Afrika en Rwanda) op het gebied van Huisvesting, Toerisme en Recreatie, Burgerparticipatie en Local Economic Development (LED).

Je gaat luisteren naar een super gesprek waarin ik onder andere leerde over de SDG’s, collectief leiderschap, de vijf verschillende intelligenties.

Laten we beginnen…

In gesprek met Frank Landman leerde ik:

Meer over Frank Landman:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.