De reismarkt van binnenuit veranderen – Elske Doets

Vandaag het gesprek met Elske Doets.

Naast oprichter van de Young Lady Business Academy (non profit) en de social geëngageerde start up Buddybold, is Elske 20 jaar eigenaar van Doets Reizen. 

Ze heeft een onafhankelijke geest en een heldere blik op de toekomst van  samenleving en economie. Vrijwel continu daagt ze je daarbij uit afscheid te nemen van ingesleten denkpatronen. En maakt ze complexe issues tot eenvoudig te begrijpen missies voor individuele mensen, die daarmee, niet zelden voor het eerst in hun leven, richting in hun handelen ervaren. 

Elske is steeds bereid moeilijke discussies over omstreden issues als klimaat en over toerisme te initiëren, maar blijft tegelijkertijd gefocust op samenwerking, oplossingen en tempo.

Laten we beginnen…

Meer over Elske Doets:

Elske schreef de volgende boeken

  • Het lef om gelukkig te zijn (2018)
  • Bloei (2020)

Op aanwijzing van Anke Sitter keek ik ook de documentaire ‘ont-groeiers‘ van Tegenlicht waar ik kennismaakte met ondernemer Elske Doets en haar nieuwe inzichten en Katherine Trebeck. Daardoor heb ik het boek ‘Bloei’ van Elske gelezen en lees ik het boek ‘The economics of arrival’ van Katherine.

Hier vind je de documentaire Ont-groeiers van Tegenlicht https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2021-2022/de-ontgroeiers.html

Video van het gesprek met Elske Doets

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.