De circulaire oplossing voor je notitieblok – Roel Schatorjé

Vandaag het gesprek met Roel Schatorjé.

Roel is oprichter van MOYU. MOYU maakt herschrijfbare producten van steenpapier. Producten die gemaakt zijn uit een reststroom, een leven lang meegaan en met als groter doel om zoveel mogelijk natuur te creëren, want per verkocht product planten ze een boom terug. MOYU bestaat nu ruim 2 jaar en na het Nederlandse succes ligt de focus nu op herschrijfbaar steenpapier wereldwijd de norm te maken. 

Een mooi gesprek waarin ik leerde over papier en steenpapier, hoe ze groeien bij MOYU, de duurzame positieve impact die ze hebben en persoonlijke ervaringen van Roel.

Laten we beginnen…

Meer over Roel Schatorjé:

Video van gesprek met Roel Schatorjé

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.