Minder gedoe zonder managers zodat Luscii harder groeit – Joris Janssen

Vandaag het gesprek met Joris Janssen.

Joris promoveerde cum laude in de kunstmatige intelligentie aan de Technische Universiteit Eindhoven en Stanford University. Hij is uitvinder van drie patenten en werkte bij grote en kleine bedrijven in de digitale zorg, die hem inspireerden om teams en organisaties radicaal anders te organiseren. 

Als medeoprichter van health tech scale up Luscii is hij de architect van de vernieuwende wijze waarop dit bedrijf georganiseerd is. Daar schreef hij samen met Daan Dohmen en drie special forces het boek Green on: De leukste en meest productieve manier van werken over. Naast zijn werk bij Luscii adviseert Joris ambitieuze start-ups en scale-ups op het gebied van zelforganisatie, strategie en productontwikkeling.

In dit gesprek vertelt Joris over hoe Luscii is gegroeid met zelfsturing en wat de volgende stap is. Welke elementen goed bevallen en waar ze nog mee worstelen. De eenvoud van en de filosofie dat de mens centraal staat met gelukkige medewerkers die vier dagen per week werken voor een full time beloning.

Laten we beginnen…

Meer over Joris Janssen:

De ondernemers boekencast aflevering over het boek Green On #boekencast afl 44.

Video van het geprek met Joris Janssen

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.