Dit heeft grootste impact om klimaatonwrichting te keren – Ton en Arthur

Vandaag het gesprek met Ton Letwory en Arthur Van Der Lee.

Ton Letwory is geboren in 1957 in wat toen nog Nederlands-Indië was en als kind naar Nederland gekomen. Ton begon zijn carrière in de maatschappelijke hulpverlening. Vanuit zijn intentie om anderen te willen helpen, concludeerde hij dat als je echt dingen wilt veranderen, je zelf middelen nodig hebt. Toen is hij overgestapt naar het bedrijfsleven. Na werkzaam te zijn geweest in internationale handel en advies is hij begonnen met de ontwikkeling van een revolutionaire nieuwe air conditioner technologie, die nu een cruciale missing link blijkt te zijn om de wereld te helpen klimaatverandering tegen te gaan.

Arthur van de Lee is geboren in 1982 en na zijn middelbare school kwam hij voor Ton te werken. Die adviseerde hem bedrijfskunde te gaan studeren en zo geschiedde het. Toen Ton zijn nieuwe airconditioner ging ontwikkelen kwam ook Arthur daar voor te werken. Zo werkten zij 15 jaar lang aan deze technologie en staan nu op het punt om de wereld te verrassen met hun baanbrekende product.

Laten we beginnen…

Meer over Ton en Arthur:

Video van het gesprek met Ton en Arthur

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.