Het legacy statement van Kaat Peeters

Vandaag het gesprek met Kaat Peeters.

Kaat is coördinator van het Research Centre for Sustainable Organizations van HOGENT, een interdisciplinair centrum dat organisaties helpt meer duurzame impact te bereiken. Van 2013 tot 2019 was ze directeur van de Sociale InnovatieFabriek en lag ze mee aan de basis van een groeiend ecosysteem rond sociaal ondernemerschap. Ze doceert ook al meerdere jaren het vak ‘maatschappelijke innovaties’ aan de Erasmushogeschool Brussel. 

Kaat is co-auteur van de boeken ‘Zaken die je Raken’ (2018) en ‘Leaving a Legacy – Increase Your Social Impact’ (2020) die beide inzoomen op impactgedreven ondernemen.

Dit is een super gesprek met Kaat waarin we kijken wat het effect van de geschiedenis is op onze nalatenschap en wat we nu kunnen doen als ondernemer om iets moois na te laten aan de volgende generaties.

Laten we beginnen…

Meer over Kaat Peeters:

Boeken van Kaat Peeters

Boeken die we noemden:

Video van het gesprek met Kaat Peeters

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.