Een ondernemer die boer wordt – Johannes Regelink

Vandaag het gesprek met Johannes Regelink.

Een ondernemer die boer wordt. Johannes is ecoloog van achtergrond, ondernemer en kijkt naar organisaties alsof het ecosystemen zijn. Voor de boerderij is hij op zoek naar mensen die mede-eigenaar willen worden van de boerderij.

De boer bestaat natuurlijk niet, maar ik heb een haat/liefde verhouding met boeren. Meer nog met het systeem waarin de boer zit opgesloten. Dit systeem heeft een behoorlijk negatieve impact op het milieu en de biodiversiteit. De focus op maximalisatie en de natuur behandelen als een economisch element is dodelijk.

Dan kom je in contact met een ondernemer als Johannes die de boerderij van zijn ooms wil overnemen om er iets bijzonders mee te doen. Hij gaat laten zien dat het anders kan. Zijn motivatie, energie en expertise zijn bijzonder en gaan ons een transitie brengen voor de boer in onze samenleving. Een gesprek dat interessant is voor boeren, ondernemers en voor de consument. Laat Johannes je meenemen naar toekomstbestendig boeren. Iets dat we nodig hebben voor gezond, lekker en duurzaam voedsel.

Laten we beginnen…

Meer over Johannes Regelink:

Vdeo van het gesprek met Johannes Regelink

Hier kijk je de video van ons gesprek https://youtu.be/x8ZFGQpsqS0

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.