Wat gebeurt er wanneer werknemers alles zelf bepalen – Lennard Toma

Vandaag het gesprek met Lennard Toma.

Lennard is organisatiepsycholoog, spreker, auteur van het boek 99 Problems But The Boss Ain’t One, helpt bedrijven anders te organiseren en is oprichter van online cursus platform KeytoeAcademy. Hij is de nutty professor die het bedrijf Keytoe naar een manier van organiseren heeft gebracht waarin collega’s alles zelf bepalen en de organisatie zo simpel mogelijk is gemaakt om met werk bezig te zijn in plaats van bureaucratie, regels, protocollen enzovoorts. Lennard is bezig aan een boek over de onzin van bedrijven en een boek over persoonlijkheidspsychologie.

Een mooi gesprek waarin ik meer leerde over de bijzondere opzet van Keytoe en Keytoe Y. Hoe ze met zo min mogelijk regels de bedrijven runnen, waarin mensen zelf kunnen starten zonder dat er een vacature is en zelf bepalen wat ze verdienen. Een manier van werken die niet voor iedereen is weggelegd, maar met leerzame ervaringen die je mogelijk helpen in een meer horizontale omgeving voor jullie bedrijf.

Lees ook dit artikel van Gumroad No meetings, no deadlines, no full-time employees https://sahillavingia.com/work en beluister het gesprek met Samantha Slade Going horizontal and scale your impact – Samantha Slade of Lisa Gill en Karin Tenelius Self management in praxis – Karin Tenelius and Lisa Gill

“Minimum viable culture”

Luister daarom nu naar de inzichten van Lennard.

Laten we beginnen…

Meer over Lennard:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.