Wat ik leerde van de afgelopen 100 afleveringen | show 300

Hallo en welkom bij aflevering 300 van de Erno Hannink Show. Waar je leert van ondernemers en ondernemende mensen die bijzondere resultaten bereiken, welke beslissingen ze genomen hebben om hier te komen, wat ze doen, de strategie en hoe ze klanten krijgen. 

Mijn naam is Erno Hannink en ik deel mijn opgedane kennis, ervaringen en expertise met jou. Ik coach ondernemers zodat ze stap voor stap de juiste beslissing nemen om uiteindelijk een gezonde groeimotor te creëren, zodat de onderneming vanzelf loopt. Hiervoor gebruik ik mijn ervaring met meer dan 1000 klanten die met exact dezelfde uitdagingen zitten.

Vandaag een bijzondere aflevering – nummer 300.

Uit de 100 afleveringen heb ik de afleveringen gekozen waar ik het meeste uit geleerd heb. Telkens vertel ik een stuk wat ik geleerd heb en laat een stukje horen van die aflevering.

Iedere aflevering is een ontdekking en leer ik van de gast. De podcast geeft mij de gelegenheid om in gesprek te komen met bijzondere mensen.

Wanneer ik iets moois leer van een gesprek, ik kan dat daarna delen en maar één iemand anders leert daardoor ook van de gast, dan ben ik gelukkig.

Ik vind het ook mooi om mensen bekend te maken met de gast en aandacht te geven voor haar bedrijf, boek, onderneming of doel. 

Laten we beginnen…

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.