Impact ondernemers en marktverstoorders – Dennis Mensink

Vandaag het gesprek met Dennis Mensink.

Dennis is oprichter van PR- en contentmarketingbureau Mediatic en betrokken bij enkele startups. Ook is hij auteur van ondernemersboeken. In zijn laatste boek ‘LiEF – succesvol ondernemen voor een betere wereld’ combineert hij zijn passie voor ondernemerschap en een voorliefde voor duurzaamheid. Hij interviewde bijna dertig impact ondernemers om achter hun ‘geheim’ te komen.

Dennis is een ondernemer die andere ondernemers onder de aandacht brengt met PR en contentmarketing. Zo onderhouden ze vanuit Mediatic een aantal platformen waarop ze eenvoudig ook klanten onder de aandacht kunnen brengen. We hebben het uitgebreid over de ondernemers uit de twee boeken die hij heeft geschreven en uitgegeven, LEF en LiEF. We hebben het onder andere over de verschillen tussen beide ondernemers en wat de impact ondernemer kan leren van de marktverstoorder. Een zeer interessant gesprek waarin Dennis ook vertelt hoe hij met Mediatic werkt aan meer impact te verkrijgen.

Luister naar de inzichten van Dennis.

Laten we beginnen…

Meer over Dennis:

Video van gesprek met Dennis Mensink

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.