Strategische gewoontes en beslissingen nemen met Christiaan Slierendrecht

Vandaag het gesprek met Christiaan Slierendrecht.

Christiaan Slierendrecht is online strateeg en eigenaar van digital marketing bureau JijOnline. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond, lanceerde in 2005 zijn eerste zakelijke website en werkte enkele jaren als business analist in de financiële sector om in 2011 te starten als full time online ondernemer. Christiaan is voormalig professioneel pokerspeler en combineert z’n ervaringen als ondernemer, pokerspeler en business analist tot een uniek perspectief op online ondernemerschap.

Christiaan heeft de afgelopen tijd in veel podcasts aandacht gekregen voor zijn boek Word eens volwassen. In ons gesprek hebben we het vooral over zijn ontwikkeling als ondernemer en de rol van poker hierin. Verder hebben we het uitgebreid over beslissingen nemen als ondernemer, gewoontes en stoïcisme. Onderwerpen die mij raken en waar ik graag meer over leer van andere ondernemers over hoe zij dit doen. Ook hebben we het over ze bij zijn huidige bedrijf de klanten krijgen.

Luister naar de inzichten van Christiaan.

Laten we beginnen…

Meer over Christiaan:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.