Van welvaart naar welzijn – Anke Sitter

Vandaag het gesprek met Anke Sitter.

Anke is eigenaar van Intertembo en mede-eigenaar van Trikker.nl. Wat haar drijft is het beste samen te brengen in ‘rechtvaardigheid’, de behoefte eraan en het streven erna. En nieuwsgierigheid, gepaard met ongeremde optimisme. Daarom doe ze wat ze doet: met enthousiasme iets nieuws opbouwen, complexe onderwerpen en taaie vraagstukken ontwarren, ze is een vragensteller en conceptontwikkelaar voor bedrijven en organisaties.

Opnieuw ga ik het gesprek aan met Anke een soort vervolg op ons eerste gesprek. Door de boeken die ik de laatste maanden heb gelezen en de workshop die zij binnenkort geeft gaan we in gesprek over duurzaam financieren. Wat is dit en waarom is dit belangrijk zijn vragen die Anke graag beantwoord. Ze vertelt bijvoorbeeld dat de regering verantwoordelijk is voor het verdelen van de welvaart en dat we steeds grotere verschillen krijgen in die welvaartverdeling in Nederland. True pricing moet we volgens Anke als eerste mee beginnen in de landbouw. Opnieuw een leerzaam gesprek over hoe je als ondernemer en als Nederlander slimmer om wilt gaan met je middelen.

Luister naar de inzichten van Anke.

Laten we beginnen…

Meer over Anke Sitter

Eerdere aflevering 270 over de Doughnut economie https://decideforimpact.com/doughnut-economie-in-de-achterhoek-anke-sitter/ 

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.