Met deze methode krijg je de beste nieuwe medewerker – Aaltje Vincent

Hallo en welkom bij aflevering 290 van de Erno Hannink Show. Waar je leert van ondernemers en ondernemende mensen die bijzondere resultaten bereiken, welke beslissingen ze genomen hebben om hier te komen, wat ze doen, de strategie en hoe ze klanten klanten krijgen. 

Mijn naam is Erno Hannink en ik deel mijn opgedane kennis, ervaringen en expertise met jou. Ik coach ondernemers zodat ze stap voor stap de juiste beslissing nemen om uiteindelijk een gezonde groeimotor te creëren, zodat de onderneming vanzelf loopt. Hiervoor gebruik ik mijn ervaring met meer dan 1000 klanten die met exact dezelfde uitdagingen zitten.

Vandaag het gesprek met Aaltje Vincent.

Aaltje is gecertificeerd loopbaanprofessional, trainer, spreker en bestseller auteur. Ze is de grondlegger van de Jobmarketing-methode (2007), van Solliciteren via LinkedIn (2009) en van Candidate Experience 3.0 (2018).

Wil je horen waar ze vandaan komt en waarom ze haar bedrijf is gestart luister dan de vorige aflevering. We gaan het nu vooral hebben over hoe je als bedrijf de juiste kandidaat aantrekt.

Haar handvat hierin is het door haar ontworpen KETS-model©. In dit gesprek gaan we dieper in op verschillende onderdelen van dit KETS-model. Aaltje deelt open uit haar jarenlange ervaringen met kandidaten en bedrijven. Een super interessant gesprek wanneer je met je bedrijf groeit en nieuwe collega’s zoekt.

Veel plezier met de inzichten van Aaltje.

Laten we beginnen…

Meer over Aaltje:

We spraken ook over Martijn Verspeek en hoe hij heel slim continue aan employer branding doet. Luister naar het gesprek met Martijn https://decideforimpact.com/show189/

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.