Meer omzet in minder tijd tips voor freelancers en ZZP-ers – Kim Nelissen

Vandaag het gesprek met Kim Nelissen.

Kim Nelissen uit Utrecht heeft sinds 2013 een eigen tekstbureau (KimTikt) en is sinds 2018 moestuininfluencer (Moesmeisje). Ze verdient geld met haar blogs, video’s en Instagram-account. Haar grote droom is om binnen nu en twee jaar de helft van haar inkomen uit haar moestuinbedrijf te halen.

Wat heeft Kim dit in de afgelopen jaren mooi opgebouwd. De burn-out die haar veel geleerd heeft, een lastige periode met leerzame uitkomsten. Hoe ze afgestapt is van uurtje-factuurtje en veel betere prijzen vraagt voor haar expertise. Daarnaast de mix die ze aan het ontwikkelen is met de twee bedrijven en daar ruimte ziet om meer te verdienen en minder hard te werken. Leer als freelancer of ZZP-er van de ervaringen van Kim hoe je dit opbouwt zonder dat ze een te rooskleurig beeld geeft.

Veel plezier met de inzichten van Kim.

Laten we beginnen…

Meer over Kim:

Video van het gesprek met Kim Nelissen

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.