Een veilige plek gebouwd voor sporters en collega’s – Hanieh van Vilsteren

hanieh-van-vilsteren-veilige-plek-voor-sporters-en-collegas
hanieh-van-vilsteren-veilige-plek-voor-sporters-en-collegas

Vandaag het gesprek met Hanieh van Vilsteren – Kamran.

Hanieh is eigenaresse van Tabonon, directeur van Haka en voorzitter van de kick van sport. Ze is een echt ondernemer of het nu gaat over business of reizen. Ze houdt van avontuur en nieuwe dingen ontdekken. In haar hoofd zit ze altijd in de toekomst. Ze begon met backpacken op mijn 19de en ondertussen meer dan 40 landen bezocht. Haar eerste bedrijf had ze op haar 17de en het tweede op haar 19de. Ze vocht haar eerste internationale wedstrijd op haar 19de. Ze heeft 9 jaar op het CIOS gedoceerd en doceert nog op de Calo in Zwolle.

Wat een mooi gesprek met een bijzondere ondernemer. Zo vroeg als ze is begonnen met ondernemen met nu drie vestigingen en zich echt ontwikkeld heeft als ondernemer. De combinatie van de Nederlandse en Iraanse gewoontes gebruiken om een veilige plek te bouwen voor de collega’s en leden. Het mooie is ook hoe ze geleerd heeft om de ruimte te nemen en minder te werken in het bedrijf, meer aan het bedrijf en ook ruimte neemt voor haarzelf.

Veel plezier met de inzichten van Hanieh.

Laten we beginnen…

Meer over Hanieh:

Boek De excellente leerkracht

Luister ook het gesprek met andere oud-bokser Annie Joosten-Lamey.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.