De ondernemerscoöperatie om te groeien – Ronald Mosselman

Vandaag het gesprek met Ronald Mosselman.

Ronald is bestuurder van de Webcirkel Coöperatie en ontwikkeld website (apps) voor sociale ondernemingen. Hij houd zich voornamelijk bezig met ‘advies, Projectmanagement en Contactbeheer binnen de coöperatie.

Ronald heeft de opleiding HEAO gedaan in Enschede. Na zijn opleiding heeft hij veel gereisd (Azie en Australie) en rond 2000 (een boom tijd in de IT) met website ontwikkeling in aanraking gekomen en verhuist naar Amsterdam. Na aantal jaren in vaste dienst is hij voor zijn eigen bedrijf gestart, Mosselman multimedia. In 2014 hebben ze de Webcirkel Coöperatie opgericht.

Een gesprek waarin ik veel geleerd heb over de ondernemerscoöperatie (KvK over de cooperatie) structuur voor een bedrijf. Waarom kies je voor een coöperatie, wat zijn de voordelen die ze hebben ervaren en waar werken ze aan om dit te verbeteren. Een eerlijk verhaal uit de praktijk wat de coöperatie kan doen voor freelancers die gaan samenwerken. 

Veel plezier met de inzichten van Ronald.

Laten we beginnen…

Meer over Ronald:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.