Iedere dag energie uit de BHAG – Mathijs Kok

Vandaag het gesprek met Mathijs Kok.

Mathijs is als ondernemer inmiddels bezig met het opzetten van bedrijf nummer vijf. Al van jongs af aan zit het ondernemen in zijn bloed.

Met UnHyped helpt bij bedrijven om zich onderscheidend te profileren vanuit de merkstrategie. Langere termijn denken en merken op de kaart zetten, dat is waar Mathijs voor gaat. Ondertussen bouwt Mathijs aan zijn organische bereik, met als hoofddoel zijn Big Hairy Audacious Goal (BHAG) te realiseren.

We hebben het over doelen en hoe zijn BHAG hem iedere dag energie geeft om dat te doen. We hebben het over waarom hij uit zijn vorige bedrijf is gestapt. De keuzes die hij maakte toen hij nog volop voor dat bedrijf ging met uiteindelijk 65 medewerkers en daarvoor veel dingen hoeft moeten laten. Wat het was dat dit op een dag niet genoeg meer was en abrupt dat avontuur beeindigde.

In een paar maanden tijd startte hij zijn nieuwe bedrijf waarin hij opdrachten aanneemt in samenwerking met andere specialisten. Een mooi gesprek over de keuzes die hij toen maakte en wat hij nu anders doet.

Veel plezier met de inzichten van Mathijs.

Laten we beginnen…

Meer over Mathijs:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.