Ontdek het effect van meer diversiteit in je team – Melvin Tjoe Nij

Melvin Tjoe Nij
Melvin Tjoe Nij

Vandaag het gesprek met Melvin Tjoe Nij.

Melvin is een netwerker pur sang. Geboren in Amsterdam en woonde tussen zijn twaalfde en negentiende in Suriname. Eenmaal terug in Nederland deed hij de HEAO. Als ondernemer bezocht hij veel netwerkbijeenkomsten en al snel bleek dat hij zich in een overwegend blanke, middelbare-mannenwereld bevond. 

Dit is de aanleiding geweest van de oprichting van The Other Network (TON). Een businessnetwerk dat zich richt op het zichtbaar maken van de voordelen van meer culturele diversiteit binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Niet veel later startte Melvin Young Global People, de grootste online community voor multicultureel talent in Nederland. 

Zijn lievelingsmotto “United we stand, divided we fall!”

Met de vele aandacht voor de black lives matter demonstraties wil ik zelf meer leren over de achtergrond, diversiteit en discriminatie. Zo heb ik meer diversiteit aan mijn tijdlijn o.a. In Twitter aangebracht. De podcast is een mooi middel 

om in gesprek te gaan met mensen die werken met diversiteit. Melvin heeft mij meer geleerd over het belang van meer diversiteit in je bedrijf. Waarom je als ondernemer een diverse groep mensen in je team wil.

Veel plezier met de inzichten van Melvin.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Melvin Tjoe Nij:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.