Toen haar partner overleed verkocht ze het bedrijf – Ingrid van Westen

ingrid-van-westen
ingrid-van-westen

Vandaag het gesprek met Ingrid van Westen.

Als winstexpert gunt zij iedere ondernemer financiële rust, financieel inzicht en winst.

Doordat ze uit ervaring weet hoe het is om een bedrijf van nul op te bouwen tot een financieel succesvol bedrijf, kan ze ondernemers op de beste manier helpen om een financieel gezond bedrijf te creëren.

Als financiële coach gaat zij met ondernemers aan de slag om stap voor stap aan de knoppen van het bedrijf te draaien om te zorgen dat zij meer winst maken.

Naast het up-to-date houden van de administratie, implementeert ze Profit First bij iedere ondernemer. Dit is het fundament om structuur en overzicht in de financiën te creëren.

In een bericht op LinkedIn vertelde Ingrid dat het overlijden van haar man ervoor zorgde dat ze het bedrijf heeft verkocht. Ik vroeg me af welke beslissingen je dan maakt als ondernemer. Wat doet het met je wanneer je een bedrijf succesvol hebt gemaakt met je man en dan afscheid neemt en hoe ze nu werkt als ondernemer.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer van Ingrid van Westen:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.