Een strak plan en de kunst van het loslaten – Anna Chojnacka

een-strak-plan-en-de-kunst-van-het-loslaten
een-strak-plan-en-de-kunst-van-het-loslaten
[

Vandaag het gesprek met Anna Chojnacka.

Anna is sociaal ondernemer, zij heeft de 1%club opgericht- een van de eerste Nederlandse Crowdfunding platforms. Hier is later het SAAS bedrijf GoodUp uit voortgekomen, waar ze betrokken was bij de oprichting van Nailab, een incubator in Nairobi, die later door Jack Ma, oprichter van Alibaba werd gebruikt om zijn accelerator in Afrika uit te rollen.

Nu is ze bezig met Scaleup Impact, een bedrijf die impact ondernemers bij hun ambitieuze plannen ondersteunt. 

Daarnaast is ze ook schrijver- Ze publiceerde eerder De Poolster, gebaseerd op haar jeugd in Polen en Nederland, Kilimanjaro als Medicijn, over haar beklimming van de berg met Wim Hof, de Iceman en haar nieuwste roman: ‘De  Misbaren

We hebben een mooie gesprek over haar tocht op de Kilimanjaro. De ontberingen, het pad kwijt zijn en weer vinden. Opgeven en toch het doel bereiken. De reis er naar toe met Wim Hof.

Anna vertelt hoe de ervaringen op die berg haar nu helpen. Wat de kou voor haar betekent en de intense focus waar je veel mee kunt bereiken.

Veel plezier met de inzichten van Anna.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Anna

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.