Eerst impact, dan winst bij zorgoppas – Harm van Ballegooy

harm-van-ballegooy-zorgoppas
harm-van-ballegooy-zorgoppas

Vandaag het gesprek met Harm van Ballegooy.

Harm herinnert je er graag aan dat je altijd een keuze hebt. Omdat af en toe voor jezelf kiezen noodzakelijk is, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend, heeft hij Zorgoppas opgericht. Zorgoppas zorgt dat ouders van zorgbehoevende kinderen zorgenvrij kunnen ontspannen. Dit doen ze door de ouders te matchen met een geschikte oppas. Zelf kiest Harm voor maximale impact als resultaat van zijn inspanningen.

Via een webinar van ScaleUp Impact kwam ik in contact met Harm. De hulp die Harm geeft aan ouders met een zorgbehoevend kind en daar een bedrijf voor opbouwen raakte me. Een bedrijf dat een impact op de samenleving heeft en ook bezig is met winst realiseren omdat het één niet zonder het ander kan.

In het gesprek vertelt Harm over allerlei ervaringen die hij opdeed tijdens zijn studie. Over verkopen van producten waar hij later niet meer achter stond. Ervaringen opdoen met allerlei mensen. De wereld van de maatpakken en ondernemen die hij ontdekte.

Veel plezier met de inzichten van Harm.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Harm:

Film:

  • Uncorked – bedrijf over nemen van zijn vader of doen wat hij zelf leuk vindt.

Boeken die we noemden:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.