Groeien door zijn actieve bijdrage aan netwerken – Jurgen Rutgers

jurgen-rutgers-actif-bijdragen-aan-netwerken
jurgen-rutgers-actif-bijdragen-aan-netwerken

Vandaag het gesprek met Jurgen Rutgers.

Jurgen is ruim 20 jaar ondernemer en eigenaar van BeSite Group, een onderneming met 3 werkmaatschappijen en 20 werknemers. Zijn drijfveer is samen met anderen online het verschil maken met nieuwe ideeën en concepten. Hij woont en werkt in de Achterhoek, maar heeft inmiddels landelijk een netwerk binnen Smart Industry, Smart Mobility en Events. 

Tijdens zijn studie begint hij al zijn bedrijf met een tweetal vrienden. Door interesse in aandelen begon hij te schrijven over de beurs terwijl hij zelf nog geen geld had om te beleggen. Door de kennis die hij hiermee opdeed kreeg hij de kans om enkele jaren een column te schrijven in de ochtendkrant de Spits.

Ondertussen is hij de directeur en enige eigenaar van zijn bedrijf en heeft een dag in de week vrijgemaakt voor ondersteuning aan 8RHK 2020. Veel van zijn contacten komen uit connecties die hij opdoet in de verschillende netwerkfuncties die hij heeft.

We hebben het ook over GTD, de inzichten van het gedwongen thuiswerken door COVID-19 en wat hij daar in de toekomst van verwacht. Mooi om te leren van Jurgen over netwerken en de zelfsturing die hij ontwikkeld in zijn bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Jurgen.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Jurgen:

Boeken die Jurgen noemde

  • Focus – Tichelaar (boek)
  • De Keuze – Edith (boek)

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.