Operationeel losmaken om nieuw bedrijf te starten – Gerhard te Velde

gerhard-te-velde-operationeel-losmaken
gerhard-te-velde-operationeel-losmaken

Vandaag het gesprek met Gerhard te Velde.

Gerhard is ondernemer, business coach en podcastmaker. Met zijn bedrijf Groeivoer helpt Gerhard ondernemers bij groeivraagstukken. Gerhard is ook eigenaar van Eager People, een recruitmentbedrijf in de facilitaire branche. Ik sprak Gerhard voor mijn podcast en was ook te gast in zijn Groeivoer voor ondernemers Podcast.

Het mooie aan het verhaal van Gerhard is dat een studentenbaan al snel om te zetten in een snelgroeiend bedrijf. Keuzes maken om het tarief te verhogen wanneer ze professioneler gaan werken. De keuze om vooral voor bedrijven te gaan werken. Het bedrijf dat ze met drieën zijn gestart en waar na een paar jaar Gerhard de kar alleen trekt.

Interessante antwoorden waarom ze vestigingen zijn gestart in een paar steden en later alles weer centraal hebben teruggebracht naar Utrecht. Nu is hij operationeel nauwelijks actief in dit bedrijf en heeft er voor gekozen om met Groeivoer een nieuw initiatief te ontwikkelen. Waarbij we open praten over de ontdekkingen en keuzes die we nu maken.

€ 500.000 leergeld in 10 jaar ondernemerschap

Gerhard te Velde

Veel plezier met de inzichten van Gerhard.

Laten we beginnen…

Hier vind je Gerhard:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.