Sneller gewoontes eigen maken – Erno Hannink

Sneller gewoontes eigen maken
Sneller gewoontes eigen maken

Hallo en welkom bij aflevering 225 van de Erno Hannink Show. Waar je leert van ondernemers en ondernemende mensen die bijzondere resultaten bereiken, hoe ze hier gekomen zijn, wat ze doen, de strategie en hoe ze klanten klanten krijgen. 

 

Mijn naam is Erno Hannink en ik deel mijn opgedane kennis, ervaringen en expertise met jou. Ik coach ondernemers, die kennis leveren aan bedrijven, om beslissingen te nemen die in hun eigen belang zijn zodat ze sneller bereiken wat ze willen. Terwijl ze meer vrijheid voor zichzelf creëren.

 

Vandaag, geen gast, je krijgt alleen mij. We gaan het hebben over gewoontes. Je weet wel iets wat je graag toevoegt aan je dag omdat het op lange termijn een belangrijk resultaat geeft. Denk aan meer bewegen, publiceren om beter gevonden te worden of lezen om klanten beter te helpen.

 

Laten we beginnen…

Gewoon beginnen

Balans oefening

Slechte gewoontes vervangen

Dagelijks schrijven 

Intermittent fasting

Beter slapen en meer lezen

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.