Da’s gek, of toch niet – Danielle Braun

Da’s gek, of toch niet - Danielle Braun
Da’s gek, of toch niet - Danielle Braun

Vandaag het gesprek met Danielle Braun.

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog. Reist de wereld rond op zoek naar wat we van tribes overal op de wereld kunnen leren over onze eigen samenleving. Schrijver van de boeken ‘de Corporate Tribe’ ‘Building Tribes’ en Da’s Gek’. Ze spreekt en schrijft over organisatiecultuur. Promoveerde op een onderzoek naar politiecultuur. 

Boardroombegeleider, cultuuronderzoeker, Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Bovenal reiziger. Onder de titel #antropoloogdesvaderlands geeft ze duiding aan de dingen die om ons heen gebeuren in kranten en op social media en radio. In Januari staat Danielle met een theater op de planken van zes theaters in Nederland.

Na ons vorige gesprek, aflevering 205, kreeg ik haar nieuwste boek Da’s gek. Een heel mooi boek, met inspirerende korte verhalen die mij aan het nadenken zetten. Wat kan ik meenemen in gesprekken met klanten uit de ervaringen met tribes van Danielle, dat is mijn belangrijkste vraag voor dit gesprek.

We kijken naar de leukste voorbeelden uit het boek, de meest bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Opnieuw leerde ik veel van haar.

Veel plezier met de inzichten van Danielle.

Laten we beginnen…

De vorige podcast aflevering met Wat is mijn rol in het geheel – Danielle Braun

Verbind hier met Danielle:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.