Always keep the eyes moving – Elisabeth Griffioen

Elisabeth Griffioen

Vandaag het gesprek met Elisabeth Griffioen.

Elisabeth is de Videovakvrouw. Ze leerde het video-vak als regisseur bij landelijke tv-zenders en omroepen. Ze maakte video- en tv-producties in samenwerking met vele merken en bedrijven. 

Nu helpt Elisabeth als De Videovakvrouw ondernemers en communicatie-professionals goed voor de dag te komen in video’s voor hun bedrijf of organisatie. Met praktische trainingen en coaching voor concept, script en presentatie en natuurlijk met het maken van professionele video-producties. 

Ze vlogt met regelmaat over alles wat je tegenkomt als je als bedrijf videomarketing inzet. 

We gaan uiteraard veel dieper in op video en ondernemen. Gelijk heb ik gebruik gemaakt van de expertise van Elisabeth om te leren hoe ik mijn video’s kan verbeteren.

We gaan uiteraard veel dieper in op video en ondernemen. Gelijk heb ik gebruik gemaakt van de expertise van Elisabeth om te leren hoe ik mijn video’s kan verbeteren. Ik schreef na ons gesprek al een artikel over dat een script mij enorm gaat helpen.

Het duurt een paar minuten voordat we goed op gang komen. Na mijn reactie op hoe Gary Vaynerchuk vooral vastlegt en niet creëert laat ze haar expertise zien.

Veel plezier met de inzichten van Elisabeth.

Links uit de podcast:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.