Passief inkomen en online workshops mythes – Erno Hannink

passief inkomen mythe

Hallo en welkom bij aflevering 211 van de Erno Hannink Show. Waar je leert van ondernemers en ondernemende mensen die bijzondere resultaten bereiken, hoe ze hier gekomen zijn, wat ze doen, de strategie en hoe ze klanten klanten krijgen. 

Mijn naam is Erno Hannink en ik deel mijn opgedane kennis, ervaringen en expertise met jou. Ik coach ondernemers, die kennis leveren aan bedrijven, om beslissingen te nemen die in hun eigen belang zijn zodat ze sneller bereiken wat ze willen. Terwijl ze meer vrijheid voor zichzelf creëren.

passief inkomen mythe

Vandaag wat anders dan gebruikelijk, geen gast, je krijgt alleen mij.

Links uit de podcast:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

2 reacties

 1. Passief inkomen bestaat inderdaad niet. Je zult er altijd voor moeten werken. In elk geval in marketing.
  Het enige aardige van online cursussen etc. is dat het datum en tijd onafhankelijk is. Met live trainingen is het gewoon vaak lastiger om een goede datum te vinden.

  1. Natuurlijk Charlotte.
   Voor mij is een offline workshop meer waard omdat ik dan direct in aanraking kom met de deelnemers en veel meer kan doen om het maximale eruit te halen.
   Daarnaast kan ik offline veel meer aanpassen tijdens de workshop met de deelnemers.

Reacties zijn gesloten.