Vijf klanten met de 10 voor 10 regel – Ingrid Nagel

Ingrid Nagel
Ingrid Nagel

Vandaag het gesprek met Ingrid Nagel.

Ingrid is een bruisende, energieke vrouw. Onderneemt sinds 10-10-’10 maar die ondernemende houding die heeft ze al van kinds af aan. Met INGRID+ Academy biedt ze een vernieuwende en verfrissende manier van leren en ontwikkelen. De academy is gespecialiseerd in communicatietrainingen en bevindt zich op de middenstip van Nederland.

Vanuit haar studie komen terecht bij een studiereis naar China door enthousiast te reageren op een ideetje van een lerares. In haar eerste baan leerde ze over het opzetten van opleidingsplannen voor werknemers. Opleiden heeft ze daarna eigenlijk niet meer losgelaten. 

Ze vertelt over de 10 telefoongesprekken voor 10. Als een van de tien gesprekken een afspraak oplevert dan heb je vijf afspraken per week. De 10 voor 10 regel.

Mooi is om te zien hoe het trainen nog steeds centraal staat. Waar veel opleidingen bezig zijn met online platformen heeft zij juist gekozen voor een persoonlijke academy.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.