Ik gun iedereen haar eigen succes – Femke Hogema

Femke Hogema
Femke Hogema

Vandaag het gesprek met Femke Hogema.

Femke is directeur van Profit First Professionals. Ze is auteur van meerdere bestselling managementboeken, ze is internationaal spreker en trainer. Femke is als financieel coach te zien in het SBS6 programma ‘Hoeveel ben je waard?’ Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen, omdat ze alleen dan hun doelen kunnen realiseren.

In deze aflevering graven we diep in het verleden van Femke en raken we enkele momenten die een grote impact hebben gehad op haar leven. Ze vertelt over waarom ze naar de HAN ging om economie te studeren en niet in de voetsporen van haar ouders trad. 

Femke vertelde ook waar haar passie van geld vandaan kwam en wat drive voor haar betekent. We hebben het over de groei van haar bedrijf, van interimmer naar een team van zeven mensen. Een mooie ondernemer die met Profit First andere ondernemers helpt in meer inzicht in de financiën en een systeem naar meer winst.

Veel plezier met de inzichten van Femke.

Laten we beginnen…

Luister hier de vorige afleveringen met Femke

Verbind hier met Femke:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.