De nieuwe standaard in het verkoopproces, Par5 – Harro Willemsen

harro willemsen
Harro Willemsen

Vandaag het gesprek met Harro Willemsen.

Harro is sales trainer, auteur, netwerker, ondernemer en marketeer. Hij is werkzaam als partner bij 3to1: een specialist in maatwerk trainingen, workshops, presentaties en coaching op het gebied van sales, communicatie, management en vitaliteit.

Hij geeft al meer dan vijftien jaar trainingen, workshops, presentaties en coaching op het gebied van business-to-business acquisitie en sales. Hij heeft gewerkt voor meer dan 250 organisaties in de Benelux en hebben duizenden professionals opgeleid en gecoacht. Daarvoor heeft hij jaar als salesprofessioneel en salesmanager gewerkt in een complexe Business-to-business-omgeving.

Harro is een echte vernieuwer van het salesvak en ontwikkelt voortdurend nieuwe salesmethodieken en trainingsmethoden. Hij schreef meer dan honderd artikelen, columns en whitepapers en heeft een eigen YouTube kanaal met salesvideo’s.

We hadden een mooi gesprek over zijn schooltijd en de moeite die hij had met het schoolse systeem. Zijn diensttijd versneld uitkomen door een interessante baan. Tijdens een lange reis ontdekken waar echt zijn passie ligt en bij terugkomst zijn bedrijf starten.

Hij schreef het boek De Par5 methode om de gedegen methode voor verkopers in Nederland te lanceren. Het was een interessant gesprek over verkoop en meer.

Veel plezier met de inzichten van Harro.

Laten we beginnen…

Verbind hieronder met Harro:

Par5.nl

3to1.nl

LinkedIn

ManagementboekDoor Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.