Juiste balans tussen korte en lange termijn – Alen Sirovica

Alen Sirovica
Alen Sirovica

Alen Sirovica is mede-oprichter van Elephant, een digitaal bureau dat organisaties helpt te digitaliseren. Hij begon zijn carrière als designer, maar besloot na 2 jaar het toch zelf te doen en richtte Elephant op.

Als jonge ondernemer heeft Alen zichzelf vooral ontwikkeld door te doen. De formule voor succes zit volgens Alen in durven falen en opnieuw proberen en dit proces omarmen. Met deze aanpak wist Alen Elephant uit te laten groeien van een webbureau op de zolderkamer, naar een professioneel digitaal bureau met 16 professionals.

Het werd een interessant gesprek, Alen heeft veel geleerd tijdens de overgang van de startup naar de rollercoaster fase met zijn bedrijf. We hadden het over de beslissing om van een WordPress bureau over te gaan naar een full service bureau om later te veranderen naar een digitaal bureau. Interessante inzichten over hoe Alen naar een volgend niveau aan het groeien is en welke middelen en hulp hij daarbij heeft gebruikt.

Veel plezier met de inzichten van Alen.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.