Van idee naar product in 12 weken – Erwin Blom

Erwin Blom

Erwin Blom

Vandaag het gesprek met Erwin Blom.

Erwin Blom (1961) is actief als adviseur, strateeg en projectmanager op het gebied van nieuwe als klassieke media. Hij publiceert via Fast Moving Targets over nieuwe communicatie, media en technologie.

 

In 2009 kwam zijn ‘Handboek Communities; De kracht van sociale netwerken’ uit bij AW Bruna, tegelijk met mijn boek. Later heeft hij ook nog ‘De Realtime Revolutie; Hoe Twitter alles verandert’ en ‘Crowdfunding; Realiseer je droom zonder bank of subsidie’ uitgegeven.

 

Met het programma Top Names heeft Erwin inmiddels bijna 600 experts en innovators geïnterviewd. Gasten worden uitgenodigd op basis van trends en ontwikkelingen. Erwin is daarom ieder moment op de hoogte van de (tech) trends en ontwikkelingen en wat ze betekenen voor de maatschappij.

 

Erwin is in 2018 een nieuw initiatief gestart, de product school. In dit online platform maken deelnemers een nieuw product. Je maakt je eigen product en werkt samen met de anderen om je doel te realiseren. In 12 weken van idee naar product, zonder technische kennis.

 

In dit gesprek vraag ik Erwin naar zijn manier van ondernemen, de podcast met TopNames en product school.

We hebben het ook over muziek maken en de vergelijking met ondernemen. De ontdekkingsreis van zijn dochter met band Pip Blom die nu doorbreekt.

 

Veel plezier met de inzichten van Erwin.

Laten we beginnen…

Show Notes

Episode 182

 

Links uit de podcast

www.twitter.com/erwblom

www.linkedin.com/in/erwinblom

fastmovingtargets.nl/

www.productschool.nl/

Transcriptie:

 

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.