Show me the tools LinkedIn, SEO en muziek

Tijdens de afgelopen Show me the Tools op 15 juni in ’t Schulten Hues waren er een aantal interessante presentaties.

De eerste presentatie van Fred van der Ende ging over hoe in deze convergentie tijdperk alle communicatiemiddelen naar elkaar toegroeien. De presentatie had nog steeds een duidelijk Apple stempel ook al werkt Fred daar niet meer.

De IP-technologie wordt in allerlei devices gebruikt en dat levert nuttige toepassingen op en mede door de introductie van iPhone is het hele landschap aan het veranderen. Fred van der Ende vertelt over het succes van iPhone, de app store met meer dan 200.000 apps en meer dan vier miljoen downloads. Tot slot behandelt Fred de iPad als een nieuw publishing platform en de mogelijkheden om op een interactieve manier in contact te komen met (potentiële klanten).

Dit is 5 minuten van de presentatie, de gehele presentatie is voor EUR 7,00 te bekijken.

De presentatie die me enorm verraste was die over muziek en marketing. Muzikale voorkeuren – muziek marketing door Arno Prins (TimBoodle)
Zeer indrukwekkend onderzoek en presentatie van de resultaten. Duidelijk aangetoond hoe belangrijk de juiste muziek is in marketing.

Dit zijn de eerste 5 minuten van de presentatie. De gehele presentatie is te bekijken voor EUR 7,00.

Workshops die ik niet kon zien waren:

Gevonden worden in Google voor beginners

In deze workshop onthult Gerrit Hopster het zoekwoordprincipe en hij geeft praktische tips over het gebruik ervan. Ook heeft hij het over succesvolle linkbuilding, de belangrijke elementen op een website en hoe u uw zoekmachineoptimalisatie zelf kunt uitvoeren. De workshop duurt anderhalf uur.

De volledige presentatie is te zien via Show me the Tools (EUR 7,00).

Heb je al meer verstand van SEO en Google bekijk dan deze presentatie.

Gevonden worden in Google voor gevorderden

U weet al wat het rendement van zoekmachine marketing is, maar u wilt meer kansen benutten.
Bijvoorbeeld het gebruik van Google Places, maar ook hoe u meer links krijgt, hoe u uw website beter kunt positioneren en uw bezoekers kunt helpen. Roy Huiskes geeft een workshops van 1,5 uur over dit onderwerp.

De volledige van Roy workshop van Roy is te zien voor EUR 7,00.

Deze 2 workshops kon ik niet zien omdat ik zelf een workshop over LinkedIn gaf.

Werken aan je profiel om LinkedIn voor je te laten werken

Laat LinkedIn voor je werken en zorg dat potentiële klanten contact met je opnemen. Dit doe je met een zo volledig mogelijk profiel met relevante informatie. Laat zien wat mensen aan u hebben en beantwoordt hun vraag ‘Wat Zit Er Voor Mij in?’ Gebruik daarvoor ook het ‘Answers’ gedeelte, laat presentaties zien en interessante evenementen en zorg ervoor dat uw profiel opvalt.

De volledige workshop is te volgen via SMTT voor EUR 7,00.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.