Puur, de HEMA van de event branche – Anna-Maria Giannattasio

Puur Events, het bedrijf van Anna-Maria Giannattasio. Ze maakt veel en slim gebruik van online en social media.

Anna-Maria – @Puur – maakt mensen blij en hiervoor vraagt ze geld. Per jaar maakt ze zo’n 50.000 mensen blij en realiseert ze een omzet van ruim € 5 miljoen. Ze heeft als motto “Beleven, genieten, onthouden”.

“Ik wil graag dat die evenementen in de hoofden van mensen blijven plakken.”

Puur events


Shownotes

Anna-Maria is eigenaar van het leukste evenementenbureau van de wereld www.puur.nl

Puur events, Anna-Maria’s bedrijf heeft 47 werknemers. Met een kantoor in Amsterdam en Utrecht. Ze is gekozen tot Engaging Woman of The Year (Adformatie). Verliefd op blonde god. Maakt online socialmedia radio op de maandag Het Uur van Puur op Radio Aalsmeer.

Dweper, beste moeder, twittergoeroe en altijd op zoek naar kwaliteit. In alles.

Ze blogt al twaalf jaar en dat is goed, (zegt ze zelf)

Je kunt haar bereiken via:

Puur Events (haar bedrijf)
Blog
LinkedIn
Twitter
Snapchat (puur)

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

  • Ik maak mensen blij en hiervoor vraag ik geld. Ik heb een evenementenbureau en hiermee maak ik per jaar zo’n 50.000 mensen blij en hier verdien ik ook nog eens mijn geld mee. Ik heb als motto “Beleven, genieten, onthouden” en ik wil graag dat die evenementen in de hoofden van mensen blijven plakken.
  • Mijn bedrijf organiseert veel activiteiten, van workshops tot traningen en uitjes, maar ook meetinglocaties. Vaak zijn dit evenementen voor bedrijven die dit wel vaker doen en al wel wat gewend zijn. Ons doel is dan om ze toch een vernieuwende en leuke dag te geven die ze 20 jaar lang niet zullen vergeten.
  • Onze evenementen zijn vaak uitgebreid maar kunnen ook simpel zijn zoalsl een barbequeboot. Als je dit wilt, regelen wij dat. Wij bieden kwaliteit maar niet voor de hoofdprijs. Ik noem ons ook wel een de HEMA van de eventbranche.
  • Ik ben best wel een bezig bijtje. Ik sta elke ochtend vroeg op om te gaan werken en lig er vaak laat weer in, maar ik doe dit alles met ontzettend veel plezier. Soms vragen mensen wel eens aan mij of al deze moeite het wel waard is, maar vaak draai ik deze vraag om. Als je jezelf moet afvragen óf het het wel waard is, doe je waarschijnlijk het verkeerde werk.
  • Zorg dat je boekhouding goed op orde is. Je stopt een deel van je leven in je werk en daarom moet je boekheouding goed op orde zijn. Tevens ben ik helemaal weg van het boek “Getting things done”. Ik geloof in een moment voor jezelf ergens in de week waarop je je hoofd even helemaal leeg maakt.

En deze:

“Snapchat is niet sociaal”

Het boek dat Anna-Maria noemde in het gesprek:

Abonneer

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer coaches deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jouw.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.