over mij

Erno Hannink werd in 1968 te Haaksbergen geboren. Een gelukkig gezin waar vader werkte in de meubelbranche en moeder huisvrouw was. In een moeilijke periode in de meubelbranche ging het bedrijf failliet, stond vader op straat en werkte moeder in de avonduren als cosmeticaverkoopster. De uitwerking van deze periode op het gezin zorgde voor een grote drang om te studeren. Hierbij was het uitgangspunt, een toekomst met goede kansen op een baan.

De start was aan de MAVO waar vooral veel gelachen is onder andere als bestuurslid van de schoolcommisie en organisator van het examenfeest. Na een zeer serieuze tijd aan de MTS werd er overgeschakeld naar het echte werk op de HTS Telecommunicatie in Enschede. Deze richting bood vele mogelijkheden onder andere stage- en afstudeeropdrachten in het buitenland. De stages vonden in Nederland plaats met een start bij Delft Instruments en Siltech te Elst. De afstudeerperiode kon samen met een medestudent plaats vinden in Kopenhagen aan de Kobenhavns Tekniske Skole. Serieus gestudeerd en afgestudeerd maar ook zeer veel plezier gehad en veel mensen ontmoet.

Na het afstuderen heeft hij gewerkt bij verschillende werkgevers (o.a. Universal Electronics, Telefication, Stork en Comfoor), meestal in een technische omgeving en aan de commerciële kant van het bedrijf. In 2000 is Erno afgestudeerd aan de MBA Arnhem Zwolle. Ervaring met de culturen van kleine, middelgrote en grote bedrijven. Telkens weer opnieuw inleven in een nieuwe organisatie is een enorme ervaring die je opbouwt. De ervaringen die je opdoet in de ene organisatie neem je weer mee naar de volgende. Dit is volgens Erno een zeer uitdagende manier om de carriere te ontwikkelen. Een rijke ervaring in je eigen carriere geeft je de gelegenheid om je beter in te leven in de verschillende klanten.

Erno werkte sinds januari 2005 part-time en heeft hierdoor iets meer tijd gekregen om aan zijn kinderen te besteden. Daarnaast heeft het ook gezorgd voor ruimte om zijn ondernemingen te ontwikkelingen. Zijn laatste baan was een enorme uitdaging maar er gaat niets boven het voor jezelf doen. Dit betekent dat met ingang van 1 oktober 2006 er een nieuwe periode aan is gebroken waarin de ‘zekerheid’ van een baan is overgegaan naar full time ondernemerschap en kan er gewerkt worden aan de eigen business. Erno Hannink helpt MKB bedrijven om internet toe te passen zodat ze meer klanten kunnen krijgen. Meld je aan voor de gratis e-mail met tips!