Ontwikkel de impactgewoonte ‘Stel prioriteiten voor je dag’ met Erno en coach.me

Een van de belangrijkste vragen iedere dag weer is: wat zijn de drie belangrijkste doelen die je vandaag gaat realiseren? Met deze beslissing kom je uit de waan van de dag en werk je gestaag aan je langetermijndoelen en visie.

Om ervoor te zorgen dat deze beslissing je minder moeite kost, ontwikkel je haar tot een automatische beslissing. Door dagelijks een paar minuten te blokkeren om je drie belangrijkste doelen voor de komende dag op te schrijven ontwikkel je een impactgewoonte. Dit gaat niet vanzelf en vraagt de eerste paar maanden aandacht. Dit is waar ik je graag bij help.

Met de coaching via coach.me gaan we samen deze impactgewoonte ontwikkelen. Deze gewoonte heet binnen coach.me Stel prioriteiten voor je dag. De app helpt je om nieuwe impactgewoontes aan te leren, doordat je leert om de nieuwe actie met een vaste regelmaat te doen en gebruik te maken van een ketting van acties.

Door dit doel in Coach.me bij te houden en iedere dag af te vinken, ontstaat er een ketting van aangevinkte doelen. Wanneer je dit dagelijks doet merk je dat de app je helpt om de ketting door te zetten. Dit is waar de app voor bedoeld is: jou helpen om impactgewoontes te ontwikkelen. Wilskracht alleen is niet voldoende. Dat herken je vast, want je hebt voor jouw belangrijkste doelen regelmatig gezegd dat je ze wilt halen en er morgen echt aan gaat beginnen. Dat is wilskracht. Terwijl de volgende dag of na een paar dagen de waan van de dag het weer overneemt.

Daarnaast biedt de app je de mogelijkheid om een coach in te schakelen op een of meerdere doelen. Coaches die hetzelfde doel veelvuldig hebben gehaald helpen anderen om dat doel te bereiken.

Coach.me-app en browser

Het is eenvoudig om de coach.me-app toe te voegen aan je telefoon. Er is een iOS– en een Android-versie van de app. Daarnaast kun je ook vanuit iedere browser werken met coach.me. Geen redenen om niet aan jouw impactgewoonte te werken met coach.me dus. Via de app kun je er ook voor kiezen dat je meldingen krijgt op het juiste moment van de dag. Dit om je iedere dag weer een duwtje te geven om je doel te realiseren voor die dag.

1. Coach.me installeren op je telefoon

Begin met de installatie van de app op je telefoon. Mijn ervaring is dat ik regelmatiger werk vanaf mijn telefoon om mijn doelen voor de dag af te vinken.

Hier vind je de app:

2. Account maken op Coach.me

Meld je aan voor coach.me via deze link: coach.me. Het is een affiliate link, zodat ze bij coach.me weten dat je via mij komt.

https://www.coach.me/ernohannink?ref=eRVyZ

3. ‘Stel prioriteit voor je dag’ doel toevoegen

 Voeg een doel toe (1) en type ‘Set Priorities For Your Day’ (2). Selecteer het bovenste doel met de meeste deelnemers (3).

Klik op ‘Join’, om dit doel toe te voegen aan jouw doelen.

4. Coaching van Erno toevoegen aan dit doel

Ga opnieuw naar mijn coachprofiel op coach.me via deze link:

https://www.coach.me/ernohannink?ref=eRVyZ

Wanneer je mijn profiel bezoekt en je scrolt naar beneden dan zie je het aanbod ‘Set Priorities For Your Day’ $ 25/week

Klik op ‘Learn more’ of ga gelijk naar Stel prioriteiten voor je dag.

Klik daarna op de knop ‘Subscribe’

Klik dan op ‘Have a promo code?’

Gebruik de promocode die je van mij hebt gekregen en klik op apply.

Dan verandert dit in “Applied promo code: de promocode”

Klik op ‘Billed monthly’.

Klik dan op ‘Continue’ om de coaching voor deze impactgewoonte te starten. Wanneer het na de eerste week toch niet past kun je zonder gedoe de coaching stoppen.

Een week gratis coaching van Erno via Coach.me

Wil jij een week lang kennismaken met hoe de coaching in app werkt voor de ontwikkeling van deze impactgewoonte?

Dat kan, gebruik dan bij stap 4 de promocode: ERNOHANNINKWEEK

Vul de credit-cardgegevens in voor wanneer je doorgaat na de eerste week.

Dit geeft je toegang tot mijn dagelijkse-gewoonte-coachingsprogramma, ‘Set Priorities For Your Day’.

Wanneer alles gaat zoals gepland dan krijg je een automatisch welkomstbericht van mij met drie vragen.

Dank je wel dat je meedoet, Ik kijk uit naar je antwoorden op deze vragen.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.