Online aandacht krijgen van de klant van vandaag en morgen

B’oost event Papendal Arnhem voor ondernemers 14 februari 2008Valentijnsdag, 14 februari 2008, heb jij als ondernemer zeker iets te doen. Je komt dan naar Arnhem, Papendal en ontmoet andere ondernemers, leer van bekende en minder bekende sprekers over innovatieve mogelijkheden. Het grootste business & innovation event van het Oost Nederland, B’oost.

In een vorige artikel Boost – Business en Innovation event Oost Nederland kondigde ik dit evenement al aan. Vooral ook de gelegenheid om zelf ook te spreken. De termijn op de sprekers te stemmen is voorbij. Vandaag ontving Jacqueline en ik bericht dat wij dus de ruimte hebben gekregen om ook te spreken.

De presentatie gaat er naar verwachting als volgt uit zien:
Jacqueline zal de presentatie starten om te laten zien waar de klant van vandaag en morgen te vinden is. Aansluitend zal ik laten zien hoe je dan deze klant aan je kunt binden. Hoe kun je als MKB bedrijf internet toepassen om meer klanten te krijgen.

Ben je benieuwd en pas je in de doelgroep, Ondernemende mensen uit Oost Nederland. Personen die direct beslissingen kunnen nemen. Ondernemers met ideeën. Mensen met een mening. Meld je aan en kom dan 14 februari naar Papendal.

We zien elkaar dan.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

2 reacties

  1. Ik zag het filmpje… wat een goed concept, dat je je op de site kunt presenteren en bij voldoende stemmen een echte presentatie mag geven, leuk ook dat je door bent! Als Nijmeegse zelfstandige behoor ik weliswaar tot de doelgroep, maar ik ben er niet bij. Succes iig 😉

  2. Dat stemmen is volgens mij niet helemaal vlekkeloos verlopen, maar we zijn door! En ik ga het samen doen met een andere Nijmegese Jacqueline Fackeldey.
    Jammer dat je er niet bent. Dank je wel.

Reacties zijn gesloten.