Jouw vraag in de nieuwsbrief

Photoshoot YourzineIedere maand verstuur ik een nieuwsbrief aan de abonnees. Telkens behandel ik een onderwerp die jou kan helpen om meer klanten te krijgen via internet.

Tijdens het schrijven van mijn boek heb ik een hele lijst van onderwerpen verzameld. Dit zijn onderwerpen die niet in mijn boek aan bod komen. Dit zijn voldoende onderwerpen om het komende jaar nieuwsbrieven mee te vullen.

Ik kan me goed voorstellen dat jij ook een probleem, vraag of onderwerp hebt die je graag behandeld ziet in de nieuwsbrief. Laat het mij weten via de reacties of stuur een mail. Dan neem ik dit op in de lijst en zal jouw onderwerp behandelen in een van de komende nieuwsbrieven.

Credit: Creative Commons License photo credit: Jolante

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

1 reactie

  1. Hallo Arno, nog geen reacties hier? Misschien wel via Twitter? 😉
    Mijn vraag is dus: hoe moet ik Twitter toepassen om er zakelijk gezien voordeel uit te halen? Of moet dat misschien met Twitter wel helemaal nooit de insteek zijn? Moet je het persoonlijk houden? Misschien een goed idee om de highlights eens te bespreken in een blog artikel of in je nieuwsbrief.
    groeten,
    Robbert Ravensbergen
    JoomBlocks.com

Reacties zijn gesloten.