Netwerk heeft honderdduizenden ondernemers geholpen – Bart van Nol

In deze aflevering het interview met ondernemer Bart van Nol.

Bart is sinds een aantal weken mede-ondernemer bij Spark Entrepreneurs Education. Daarvoor heeft hij samen met anderen verschillende bedrijven opgezet en weer verkocht. Vooral op het vlak van sales, marketing en fondsenwering, waaronder Pepperminds.

honderduizenden ondernemers netwerk helpt Bart van Nol


Afgelopen jaar heeft Bart na 15 jaar onafgebroken aan bedrijven te werken, een jaar genomen om vooral aan zichzelf te werken. Hij kwam erachter dat hij het het leukste vindt om alles in zijn omgeving te helpen met groeien en bloeien. Wat maakt nou dat het ene bedrijf dat zoveel beter lukt dan het andere?

Shownotes

Je kunt Bart bereiken via:

Mensen die genoemd zijn in deze aflevering:

Boeken die in deze aflevering zijn genoemd:

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

  • Mijn grootste passie is om mensen te helpen en bedrijven te laten groeien.
  • Bij bedrijven probeer ik te ontdekken waar bedrijven goed in zijn, waar de kern van hun bedrijf ligt. Ik kijk hoe groei in hun cultuur staat, wat ze kan laten groeien, maar ook wat ze tegenhoud.
  • Door de keuzes op dat gebied te herzien, routines te veranderen en nieuwe kansen de benutten merk ik dat heel veel bedrijven in staat zijn om sterk te groeien, eenvoudiger. Dit hoeft niet alleen te zijn op financieel gebied, maar ook bijvoorbeeld groeien naar een bepaald niveau van kwaliteit.
  • Er zijn 2 dingen die bedrijven vaak tegen houden als het gaat om groei:-Het niet hebben van een helder beeld over de toekomst-De ingeslepen routines houden groei tegen en deze zijn vaak moeilijk te veranderen..
  • De belangrijkste routine is toch wel het doen van een stap achteruit van je werk, iedere dag. Dan kijk je even of hetgene wat je aan het doen bent wel werkt in de richting van je doel. Evaluaar je gedrag.
  • Ik denk dat het goed is dat je als ondernemer ontzettend goed naar jezelf luistert en hierop vertrouwd. Doe dingen die goed bij je passen. Zoek naar reflectie, ook bij anderen. Ik geloof er heilig in dat je dingen soms gewoon moet doen. Niet teveel nadenken, maar gewoon doen.
  • Bouw een succesvol netwerk op, ga naar netwerkevent en ontmoet nieuwe mensen. Leer jezelf nuttige routines aan en breng je bedrijf naar een hoger niveau.

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op decideforimpact.com

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.