Vandaag is stiekem toch bijzonder

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 07

Ha, vandaag is een gewone dag. Net zo gewoon als gisteren en waarschijnlijk net zo gewoon als morgen.

Tenminste als je niet oplet. Doorgaat zonder na te denken. Zonder aandacht voor anderen. Zonder een compliment, een aardig woord, een kus….

Vandaag is het bij ons thuis namelijk een bijzondere dag. We zijn twaalfeneenhalfjaar geleden getrouwd.
Het was een bijzondere dag. Een dag die nog maar door een ding kon worden ingehaald, zei ik toen.
En ik had gelijk de geboorte van onze kinderen vond ik toch nog mooier dan onze huwelijksdag.

We vieren het in kleine kring. Vooral mijn eigenwijsheid om een half jaar geleden te starten als zelfstandige maken ons alert op de kosten. Bewuste keuzes. Zondag dus gezellig samen zijn met onze ouders en broer en zus met gezin.

Onze hartediefjes:

Het is erg leuk om te zien dat anderen het ook niet vergeten zijn. De eerste kaarten kwamen gisteren. De cadeautjes vanochtend van onze kinderen. Een een cadeautje van onze vrienden door de brievenbus (een boekje: Het Huwelijk? Niets dan voordelen; ernstige en minder ernstige uitspraken over het huwelijk.) Dank jullie wel!

Gisteren vond ik vandaag nog heel gewoon. Vandaag vind ik vandaag stiekem toch bijzonder.
Veel plezier!

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

Comments are closed