Met dit fundament rust in je hoofd – Mira Saia

Vandaag het gesprek met Mira Saia.

Mira is van mirasaia.nl. Ze is bijna 15 jaar ondernemer. Een praktisch sparringpartner voor ZZP’ers en ondernemers én ze matched ondernemers aan een Virtuele Assistent.

Mira leerde ik goed kennen bij het jaarprogramma dat we beide volgde bij Laura Babeliowsky in 2010. Ze was daarnaartoe gegaan om haar coaching goed op de kaart te zetten. Ze maakte in het programma de omschakeling om volledig te concentreren op haar secretaresse dienst en werd VA. Met deze aankondiging haalde ze eerste klanten uit de groep binnen en was haar bedrijf direct goed gevuld met klanten.

Ze legt uit waarom het fundament met de vier pijlers zo belangrijk zijn voor haar om te werken met klanten. De klanten groeien doordat ze structuur hebben en een VA in staat is om ze te helpen. Door dit fundament krijg je weer ruimte in je hoofd.

Ik maakte net voordat we afronden gebruik van de gelegenheid om een persoonlijke vraag te stellen die ik al lang had.

Luister naar de inzichten van Mira.

Laten we beginnen…

Meer over Mira:

Aflevering met Linda Spaanbroek die we noemde: Welke gedachten houden je tegen? – Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk

Video van gesprek met Mira Saia

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.