Meetup IDG HUB Achterhoek

Agile/scrum gecombineerd met Start with Why

Na twee succesvolle meetups van de IDG HUB ACHTERHOEK met een heel aantal enthousiaste en ambitieuze Achterhoekers organiseren we op 8 feb 2023 alweer de 3e meetup.

Drs. Basile Lemaire is onze spreker. Hij vertelt over de manier waarop je als organisatie zorg kunt dragen voor andere vaardigheden of een andere mindset.

Basile implementeert wendbaar werken binnen publieke organisaties. Hij past daarbij het Wendbaar ABC toe, een wendbare werkvorm die het slimme van Agile/scrum combineert met Simon Sinek’s Golden Circle (“start with why”).
 
Basile ondervindt dat de belofte van het Wendbaar ABC sterke gelijkenissen vertoont met de behoeftes vanuit het IDG-framework.

Na zijn toelichting stelt hij de vraag aan de Hub: in hoeverre kan wendbaar werken de werkvorm zijn om binnen organisaties de IDG-vaardigheden te ontwikkelen en te komen tot een andere mindset en een ander gedrag?

Je vindt Basile hier op LinkedIn https://www.linkedin.com/in/basilelemaire/

Waarom de IDG HUB Achterhoek?
Het huidige tijdperk, waarin duurzaamheid en een eerlijkere wereld hoog op de agenda staan, vraagt om een andere vaardigheden van de leiding en op de werkvloer. Vaardigheden waarmee organisaties kunnen anticiperen op duurzaamheidsvraagstukken in de dagelijkse, continu veranderende  operationele setting; de Inner Development Goals (IDG). Het is zaak dat organisaties stilstaan bij de nodige vaardigheden en een strategie om deze binnen de organisatie te ontwikkelen.

Graag tot woensdag.

Ken je mensen die hier ook mee aan de slag willen. Nodig ze gerust uit.

Je bent harte welkom bij onze 3e meetup!

Wanneer: 8 februari van 15:00u – 17:00u (14:30u inloop)

Voor wie? Achterhoekse ondernemers, medewerkers lokale overheid, mensen uit het onderwijs, HR managers en andere geïnteresseerden

Waar? Lokalen, Frans Halsstraat 35 7131 VT Lichtenvoorde

Programma:
14:30u Inloop met koffie en thee.
15:00u Basile Lemaire
15:40u Oefening(en) op de vaardigheid (de IDGs ervaren)
16:30u Discussie en netwerken

Let op: er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Meld je nu aan en verzeker je van een plek.

3e meetup IDG HUB Achterhoek